ote monoseptFysiek 

Wat is Oté Monosept?

Heel wat mensen krijgen af te rekenen met gevoelige ogen. Dat is natuurlijk erg vervelend, in het bijzonder wanneer je lenzen draagt. Dit gezegd zijnde is het gelukkig zo dat er op de markt verschillende mogelijkheden zijn terug te vinden om je gevoelige ogen te verlichten. Neem nu bijvoorbeeld Oté Monosept. Het betreft hier een krachtige reiniging welke in het bijzonder geschikt is voor mensen met gevoelige ogen. Ben jij dus met andere woorden ook iemand die lenzen draagt, maar gooien je gevoelige ogen vaak roet in het eten? In dat geval kan het erg interessant zijn om over te gaan tot het aanschaffen van Oté Monosept. Zo beschik je meteen over een fantastische lenzenvloeistof voor jouw gevoelige ogen!

Wat is Oté Monosept precies?

Heb je nog niet eerder gehoord over Oté Monosept? In dat geval spreekt het voor zich dat je graag zal willen achterhalen welk soort lenzenvloeistof dit nu precies is. Het betreft hier een lenzenvloeistof welke bestaat uit zogenaamde waterstofperoxide. Bovendien is het ook nog eens zo dat deze lenzenvloeistof beschikt over een neutralisatie disk voor alle soorten lenzen. 

 

  • Wat doet Oté Monosept en waarvoor is het geschikt? 

 

Door gebruik te maken van Oté Monosept kies je voor een hoogwaardig en tevens ook gebruiksvriendelijk verzorgingssysteem. Oté Monosept staat er bovendien om bekend niet over conserveermiddelen te beschikken. Door het in huis halen van de Oté Monosept beschik je bovendien over een lenzenvloeistof welke: 

 

  • Geschikt is om je lenzen te reinigen, 
  • Kan helpen bij het desinfecteren van je lenzen; 
  • In staat is om te neutraliseren; 
  • Gebruikt kan worden voor het bewaren van je contactlenzen; 

 

Naast bovenstaande staat Oté Monosept er eveneens om bekend uitstekend in staat te zijn om proteïnen te verwijderen. Bovendien is het natuurlijk ook altijd interessant om te weten voor welk type van contactlenzen de lenzenvloeistof Oté Monosept precies kan worden gebruikt. Dit is mogelijk voor alle contactlenzen, inclusief de silicone hydrogellenzen. Ook wat dit betreft hoef je, je dus nergens zorgen om te maken, integendeel!

 

  • Oté Monosept op correcte wijze gebruiken is belangrijk!

 

Hou er bij het kopen van Oté Monosept steeds rekening mee dat deze lenzenvloeistof op een correcte manier moet worden gebruikt. Dit is niet alleen van belang voor de gezondheid van je lenzen, maar ook voor je ogen. Van het waterstofperoxide is bekend dat ze niet alleen instaat voor de reiniging, maar eveneens voor de desinfectie van je contactlenzen. De platina disc waar de lenshouder over beschikt zorgt voor een splitsing van het waterstofperoxide in twee onderdelen, namelijk water en zuurstofgas. Dit zorgt ervoor dat er uiteindelijk alleen nog maar een zoutoplossing overblijft. Op het ogenblik dat het neutralisatieproces ten einde is gekomen kunnen de contactlenzen direct worden ingezet. Hou bij het gebruik van de Oté Monosept in ieder geval steeds zorgvuldig rekening met de meest aangewezen werkwijze. 

 

  • Let op! Een extra belangrijk aandachtspunt!

 

Houd tot slot nog rekening met een extra belangrijk aandachtspunt met betrekking tot het gebruik van Oté Monosept. Het is namelijk zo dat de Oté Monosept enkel en alleen kan worden gebruikt in combinatie met de lenshouder met platina disc. De Oté Monosept lenzenvloeistof bestel je gemakkelijk online op de website van Lens2Day

Gerelateerde berichten