beugelGeestelijk 

Tips: een positieve uitstraling

In het dagelijks leven komt er veel kijken. Werken, koken, schoonmaken, contacten onderhouden en nog veel meer. Na al die bezigheden kan je er vermoeid uitzien of zelfs een negatieve uitstraling tonen. Een positieve uitstraling is belangrijk in het dagelijks leven. Dit kan invloed hebben op je werk, je omgeving maar ook je eigen gezondheid. In dit blog geef ik drie tips hoe je een positieve uitstraling kunt krijgen.

Neem de tijd

Een veelvoorkomende reden van een negatieve uitstraling is stress. Stress kan je ook allerlei manieren ondervinden en dit komt vaak door tijddruk. Misschien heb je het erg druk op werk met allerlei deadlines of ben je te lang aan het werk zodat je geen tijd meer hebt om te sporten en te ontspannen. Zorg dat je niet te vol inplant en dat er nog ruimte voor lucht is.

Frisse lucht

Natuurlijk is frisse lucht voor alles goed. Probeer elke dag minimaal 45 minuten in de buitenlucht te zijn. En natuurlijk is sporten in de buitenlucht de allerbeste keuze. Zo krijg je in één slag zowel voldoende buitenlucht als beweging. Hierdoor is er ruimte om je hoofd leeg te maken, je stress te verminderen en uiteindelijke een positieve uitstraling te krijgen.

Mindset omzetten

Een positieve uitstraling creëer je zelf, er is niemand die dit voor je doet. Daarom is het belangrijk om als eerste stap je mindset om te zetten. Wanneer je je mindset hebt omgezet, en je zelf dus ervan te hebben overtuigd, kan je aan de slag met de positieve uitstraling. Zorg dat je voor je zelf een aantal regels opschrijft, maar niet te veel en kom ze ook na. Op deze manier creëer je discipline voor jezelf en zal je sneller resultaten boeken. Voor je het weet heb je een positieve uitstraling.

Gerelateerde berichten